Головна » 2018 » Январь » 18 » У ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ВІДБУЛИСЯ ЮВІЛЕЙНІ УРОЧИСТОСТІ
13:17
У ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ВІДБУЛИСЯ ЮВІЛЕЙНІ УРОЧИСТОСТІ

9 листопада 2017 року у місті Хмельницькому відбулись урочистості з нагоди 20-річчя з дня заснування військової частини А4239.

Привітати воїнів зі святом прибули представники влади, підприємництва, громадських організацій, зокрема – козацьких, військовослужбовці з інших частин, а також духовенство.

З благовловення Високопреосвященного митрополита Антонія, керуючого Хмельницькою єпархією УПЦ Київського Патріархату, участь у заходах взяли голова єпархіального відділу військового духовенства священик Димитрій Махота і капелан в/ч А4239 – священик Артем Капиця.

Після внесення Державного прапора України відкрив урочисте зібрання командир частини – полковник Федір Ярошевич. Високоповажні гості, зокрема Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, виступили з вітальними промовами. Окремих військовослужбовців було нагороджено почесними відзнаками за бездоганну службу і заслуги перед українським народом.

Священики передали присутнім поздоровлення від митрополита Антонія, який надіслав військовикам ювілейну вітальну адресу. Благословляючи учасників зібрання, отці-капелани виголосили молитву за мир і здоров’я воїнів та окропили особовий склад свяченою водою.

Протягом дня тривала експозиція новітніх взірців військової техніки і технологій.

Офіційна частина свята закінчилась урочистою маршовою ходою під супровід військового оркестру, а наприкінці в актовій залі відбувся святковий концерт.

https://agios.info/

Категорія: Вісті з Єпархій | Переглядів: 331 | Додав: artasset
Всього коментарів: 0
avatar