Головна » 2016 » Август » 6 » У Тернополі священики благословили бійців на захист Батьківщини
10:58
У Тернополі священики благословили бійців на захист Батьківщини

5 серпня 2016 року бійці роти «Тернопіль» відправилися на Схід. Бійці підрозділу відбувають в зону АТО уже не вперше і добре підготовленні до виконання поставлених перед ними завдань.

Українських захисників благословив благочинний Збаразького району протоієрей Іван Лесик, який разом із присутніми молився та попросив Божої опіки, настанови для українських захисників, щасливого повернення. Також отець Іван освятив автомобілі, на яких солдати вирушили у свою далеку дорогу.

Начальник головного управління поліції в Тернопільській області Олександр Богомол повідомив, що рота спецпризначення забезпечена всім необхідним для виконання своїх службових обов’язків на Донбасі. Ось наприклад, управління юстиції безоплатно передало спецпризначенцям три автомобілі: «Мерседес», «БМВ» і «Форд».

- Ці транспортні засоби були вилучені з незаконного обігу, вони перебували у нас на зберіганні. Міністерство юстиції прийняло рішення передати 3 автомашини, які добре послужать нашій державі,– розповів колишній боєць спецпідрозділу «Тернопіль», а тепер начальник головного територіального управління юстиції в Тернопільській області Едуард Кольцов. - Автомобілі знаходяться в робочому стані, сподіваюся вони полегшать роботу нашим бійцям.

Провести правоохоронців прийшли рідні, колеги та друзі. Побажання в усіх було єдине – здоровими і неушкодженими повернутися додому.

Церква.info
за матеріалами Тернопільської єпархії

Категорія: Вісті з Єпархій | Переглядів: 265 | Додав: artasset
Всього коментарів: 0
avatar