Головна » 2018 » Март » 25 » Хіротонія священика
15:29
Хіротонія священика

26 червня в 1-шу Неділю після П’ятидесятниці, коли церква вшановує пам’ять Всіх cвятих, архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій відвідав з архіпастирським візитом парафію Всіх святих м. Ніжина, яка є другою кафедрою Чернігівської єпархії.
Також під час Божественної Літургії відбулась дияконська хіротонія сержанта Національної Гвардії України Артемія Капиці.

12 липня Православна Церква святкує день святих первоверховних апостолів Петра і Павла.

Напередодні свята, 11 липня 2016 року, Архієпископ Чернігівський і Ніжинський звершив Всенічне бдіння у соборі святої великомучениці Катерини м.Чернігова.

12 липня у сам день пам’яті святих Первоверховних апостолів Петра і Павла Архієпископ Чернігівський і Ніжинський відвідав село Озерне де очолив святкову Божественну літургію. За богослужінням владика звершив священицьку хіротонію над дияконом Артемієм Капицею.

25 липня призначений настоятелем та головою Парафіяльної ради церкви Різдва Пресвятої Богородиці у селі Пархимів Козелецького району Чернігівської області та 27 лютого 2017 року звільняється з посади настоятеля та голови Парафіяльної ради церкви Різдва Пресвятої Богородиці та почисляється за штат Чернігівської Єпархії і переведений до Хмельницької Єпархії де був іподияконом Митрополита Антонія із 2008 року. 30 травня 2017 року прийнятий в штат Хмельницької Єпархії.

Категорія: Вісті з Єпархій | Переглядів: 305 | Додав: artasset
Всього коментарів: 0
avatar